IWA nemzetközi vízügyi junior konferencia, 2017. Budapest

Uniting Europe for clean water: cross-border cooperations of old, new and candidate countries of EU, for identifying problems, finding causes and solutions 
9th IWA Eastern European Young Water Professionals Conference 
Budapest, 24-27th May 2017 

Az International Water Association évente megrendezett kelet-európai junior konferenciáinak sorozatában Tanszékünk nyerte le a 2017. évi konferencia szervezés jogát. A konferencia széles, vízhez kapcsolható szakmai területet ölel fel (ivóvíz, szennyvíz, felszíni és felszín alatti természetes vizek) elsősorban tudományos-technológiai, valamint kapcsolódó fenntartható vízgazdálkodási vonatkozásban. 

Várjuk 35 éve alatti szakemberek és kutatók előadói, valamint korhatár nélkül érdeklődő résztvevők jelentkezését. A vonatkozó határidők, a regisztráció tudnivalói és a kiemelt témakörök megtalálhatók a konferencia honlapján, valamint az innen letölthető konferencia felhívásban. 

A konferencia folyamatosan frissülő honlapja: http://www.iwa-ywp.eu/ 

A részvételi díjak viszonylag alacsonyak, hogy a szegényebb sorsú országok fiatal kutatói számára is elérhető legyen a rendezvény. A sikeres megvalósításhoz szponzori felajánlásokat szívesen fogadunk, és az érdeklődő cégeket összekapcsoljuk a társ-szervező szervezettel (IWA). A szponzoráció főbb információi a itt találhatók, és az abban felsorolt “csomagokon” felül természetesen bármilyen egyéb, mindkét fél számára előnyös egyéni megállapodásra is nyitott a szervezés. 

A konferencia nemzetközi tudományos program bizottságának elnöke Dr. Jobbágy Andrea egyetemi docens, a nemzetközi szervezőbizottság társ-elnöke Bakos Vince egyetemi tanársegéd. Érdeklődők számára további információval szívesen állnak rendelkezésre a következő elérhetőségeken: 
Email: vbakos@mail.bme.hu 
Telefon: +36 1 463 1243