MÉTE TDK

A BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar, az Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék és a MÉTE vezetése tisztelettel meghív minden érdeklődő hallgatót és kollégát a XXIII. Országos MÉTE TDK Konferenciára

Időpont: 2020.szeptember 25.

A konferenciát Microsoft Teams platformon szervezzük.

XXIII MÉTE TDK Meghívó

EIT FOOD kísérőrendezvény meghívója

XXIII MÉTE TDK 2020 programfüzet

A konferenciára várjuk mindazon hallgatók jelentkezését, akik az élelmiszertudományhoz kapcsolódó tudományos kutatásokat végeznek.

Az alábbi kiemelt témakörökben várjuk a nevezéseket: – Biokémia, élelmiszerkémia, minőségbiztosítás – Élelmiszeranalitika, élelmiszerminőség – Élelmiszerbiotechnológia – Élelmiszergazdaságtan és élelmiszer marketing – Élelmiszertechnológia- és műveletek – Mikrobiológia és élelmiszerbiztonság – Minőségirányítás – Műszaki informatika, méréstechnika – Táplálkozástudomány – Vendéglátás – Egyéb…

A konferencia szekcióit a beérkezett jelentkezések témainak ismeretében alakítjuk majd ki. A konferenciára jelentkezőknek egy 4 oldalas magyar nyelvű ismertetőt, valamint egy 1 oldalas magyar és egy 1 oldalas angol nyelvű összefoglalót kell beküldeniük a mete.tdk.2020@mail.bme.hu címre.

Formai követelmények

Jelentkezési határidő: 2020. március 6. péntek.

A jelentkezések elfogadásáról folyamatosan, de legkésőbb március 20-ig visszajelzést küldünk. Kérjük, hogy a felmerülő kérdéseket szintén a fent magadott e-mail címre küldjék! Mindenkit szeretettel várunk!